پسکوف: واقعیت های ژئوپلیتیکی جدید درباره روسیه باید لحاظ شود-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

پسکوف: واقعیت های ژئوپلیتیکی جدید درباره روسیه باید لحاظ شود

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که واقعیت ژئوپلیتیک در مناقشه اوکراین تغییر کرده و این موضوع باید در نظر گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 10
کد خبر: ۲۳۵۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه بر لزوم همکاری سازنده با آمریکا در زمینه استفاده صلح آمیز از فضا تاکید کرد.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد که همکاری روسیه و آمریکا در زمینه استفاده صلح آمیز از فضا حائز اهمیت است.

 

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در جمع خبرنگاران تاکید کرد: در مورد استفاده صلح آمیز از فضا، همکاری (دو کشور) ادامه دارد و تعامل میان آنها مهم است.

 

دیمیتری پسکوف در واکنش به اظهارات «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد لزوم حفظ تمامیت ارضی، گفت که واقعیت های ژئوپلیتیک در مناقشه اوکراین تغییر کرده است و روسیه اکنون مناطق جدیدی در خود دارد.

 

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد: شما می دانید که در روسیه متفاوت است. روسیه بزرگتر شده است، چهار منطقه جدید دارد و این باید در نظر گرفته شود.

 

لازم به ذکر است که همه پرسی سال ۲۰۲۰ برای پیوستن ۴ منطقه دونتسک، زاپروژیا، خرسون و لوهانسک برگزار شد و پس از رأی موافق اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌ کنندگان در این همه‌ پرسی، مناطق مذکور درخواست رسمی خود را برای پیوستن به روسیه ارائه کردند.

 

اوکراین و کشورهای غربی این همه پرسی را ساختگی و نامشروع خوانده‌ اند. الحاق این مناطق به روسیه بدان معنا است که مسکو ناحیه‌ ای به وسعت کشور پرتغال را به قلمرو خود اضافه خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر